Vorige week heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt met betrekking tot het Corona virus.
We zijn blij om te kunnen melden dat de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs, ondanks deze extra maatregelen, op 10 & 11 oktober plaats kan vinden! We hebben in overleg met de lokale overheid verschillende maatregelen getroffen om uw bezoek aan de beurs zo veilig mogelijk te maken.


MAATREGELEN TIJDENS DE BEURS

 

HYGIËNE: Op verschillende plekken staat er desinfecterende handgel zodat u de handen kan reinigen. Ook worden onder andere de toiletten, contactpunten zoals leuningen en deurknoppen en de tafels en stoelen van het Horeca Plaza extra schoon gemaakt.

Het dragen van mondkapjes is niet verplicht, maar uiteraard wel toegestaan. Heeft u geen mondkapje bij u maar wil u deze wel dragen? Dan kan u deze aanschaffen bij onze horecapunten op het Horeca Plaza.

 


 

TRIAGE: Bij de kaartcontrole worden alle bezoekers gewezen op de gezondheidscheck. Heeft u klachten? Dan verzoeken wij u een andere keer terug te komen.

 

 

 


 

1,5 METER AFSTAND: Op verschillende plekken zijn lijnen aangebracht op de vloer om makkelijk 1,5 meter afstand te kunnen houden.

 

 

 

 


 

EXTRA RUIMTE: Het Horeca Plaza is extra ruim opgezet zodat u in alle rust  kan genieten van een kopje koffie of een broodje zonder u zorgen hoeven te maken over afstand.

 

 

 

 


 

CORONA PREVENTIE MEDEWERKERS: Er zijn op de beursvloer meerdere Corona preventie medewerkers aanwezig die het naleven van de richtlijnen goed in de gaten houden. Deze medewerkers zijn te herkennen aan de gele hesjes.