poppenhuisminiaturen, laserpakketjes, poppenhuis bouwmaterialen, blank houten meubels

A Second Life

Het is genieten van een verzameling die met zoveel liefde en passie tot stand is gekomen. Prachtige poppen die stuk voor stuk mooi staan te zijn. Ze geven uw kamer de allure van vroegere tijden. Verkoop van poppen, poppenkleding en accessoires
Aat Oukes is specialist in nostalgische keukenspulletjes.

Agnes van der Voorden

Antieke en zilveren miniaturen. Poppenhuis accessoires.

An's Creatiek

Verkoop van poppenkleding

Anja's Handwerkatelier

Verkoop van boorduur-, brei en haakpakketten, fournituren, band, kant, lint, stofjes. Groot assortiment behang en bouwpakketten, miniatuur kamertjes en 1:48 bouwpakketten

Ans Luster

Mevrouw Luster heeft geen winkel of webshop maar zij maakt graag poppenhuis meubeltjes. In het verleden heeft zij veel voor  P&M gedaan waardoor zij een grote verzameling heeft, dit verkoopt zij op de beurs. Door moderne producten aan te bieden hoopt zij jongeren erbij te betrekken.  
Bindels Ornaments verkoopt allerlei vergulde ornamenten, die speciaal geselecteerd zijn voor de poppenhuizen en miniaturen hobby. Deze ornamenten kunnen dienen als onderdelen voor kroonluchters, lampen, kandelaars, fotolijstjes, parfumflesjes en noem maar op. Daarnaast vindt u bij Bindels Ornaments kristallen kralen, 1:12 kits om miniaturen te maken en kaarslampjes.  

Caatje's Poppenhuis miniaturen

Dak-muur - en vloerplaten, diverse miniaturen en workshopjes

D. v.d. Bunt

Verkoop van miniatuur poppetjes en dieren
Als fairy garden specialist heeft Een Kleine Wereld alles in huis om sprookjes- en magische taferelen tot leven te brengen. Fairy doors, fairy huisjes en accessoires. Natuurlijk ontbreken fairies, trollen, kabouters, pixies en magische dieren bij ons niet! Een fairy garden maak je met natuurlijk, levend of gedroogd materiaal buiten in de tuin of balkon, binnen, in potten, kistjes of waar je ook maar wilt. Eindeloos veel plezier in je eigen fantasiewereld.

Groot in Mini

Miniaturen uit eigen atelier, taarten, vaasjes, stofjes en DIY pakketjes

Grote Kleine Wereld

Grote collectie huizen en meubels in 1/48. bloemen en porselein in 1/12. Een mooie collectie 1/144 voor in een kast.
Alles op het gebied van meubels, dekens & vloerkleden, materialen en gereedschappen.

Jolanda's Miniaturen

Handgemaakte miniaturen en aangeklede meubels.
Eigen product bouwsteentjes en daksingels, houthoekje collectie huizen, MDF, Chrysnbon, MiniMundus, Unique Miniaturen, Lindenhout, multiplex  
Hand gemaakte meubeltjes schaal 1:12 en schaal 1:24
Melissa's miniwereld is een webwinkel gespecialiseerd in poppenhuizen en miniaturen. Onze artikelen worden in eigen atelier ontworpen en verpakt als zelf maak pakketten. U kunt onze artikelen vinden in de schalen 1:12,1:24 en 1:48. Ze zijn heel erg leuk om te maken en met een duidelijke beschrijving niet moeilijk om te doen. Inmiddels zijn de pakketjes wereldwijd bekend en worden met veel plezier gemaakt.
Mini-Wonders is gespecialiseerd in verlichting en bouwmaterialen voor het poppenhuis en kijkkastkamers. Daarnaast bieden zij een groot assortiment meubelen en poppenhuisminiaturen. Zij zijn aanwezig met een uitgebreide collectie poppenhuisverlichting van Wonham, Streets Ahead, Vega Mini, Poppenhuislicht en Cir-Kit. Verlichting voor zowel 1:12 als 1:24 en natuurlijk de nieuwste LED lampen.

Monique Plugge

Poppen, Poppenhuizen en Meubels, Bruids Tule, Satijnen stof & Kant, Foam Clay [bekleding van vloeren en of meubels] , beeldjes , Crea Artikelen, Mini dieren&figuren.

My Thai miniaturen

Bent u op zoek naar miniaturen uit Azië met name uit Thailand, dan bent u bij My Thai Miniaturen op het juiste adres. Deze miniaturen worden zelf ter plekke met zorg uitgezocht en geselecteerd. Naast het vaste aanbod van Thaise maaltijden en kookgerei zoals de wokken, heeft zij ook veel aardewerk kookpotten en de andere miniaturen.
Nalladris is sinds 2010 vooral bekend om de schitterende miniaturen. Het Nal-LED verlichtings systeem blijkt voor veel mensen een enorme uitkomst, door de eenvoud en feilloze werking. IGMA Artisan Sun Lemmens vervaardigt miniatuur kroonluchters en juwelen gemaakt van edelmetaal versierd met kristal en echte edelstenen. De DIY pakketjes van Nalladris zijn eenvoudig te maken met een geweldig resultaat. Kom gerust langs voor een praatje of advies, het team staat altijd voor u klaar!
Miniaturen uit de bloemsierkunst/bomen/ d-h-z materialen/ bouwpakketten

Pam's Creatieve Ideeën

Handgemaakte Poppenhuis miniaturen uit eigen atelier waaronder veel baby producten.
Al geruime tijd knutsel ik wat af met veel van mijn vriendinnen. Zij vertelde mij dat ik een hobbywinkel moest gaan beginnen. En dat deed ik in een hoekje van de winkel van mijn man. Uiteindelijk is het nu een op zich staande winkel. Met kale poppenhuizen die je zelf helemaal kan opbouwen en inrichten van de bodem tot de schoorsteen. van woonkamer tot zolder. Inmiddels zijn we flink uitgebreid met meer hobbyspullen

R & J Miniaturen Speelkwartier

Breng een bezoek aan R en J Miniaturen speelkwartier voor handgemaakte Miniaturen. Je vindt hier speelgoed, Dames producten, Strand, Beatrix potter en nog veel meer uit eigen atelier.

Regina Bosch

Verkoop van miniaturen, kant en poppen

Rinus & Lony

Sara's Miniaturen

Gevarieerde collectie miniaturen, o.a. lingerie en beautycases, parfum displays, tuin-decoratie. Alles uit eigen atelier.
Grote collectie miniaturen, materialen, meubels en nog veel meer.

The Mini Factory

Alles voor de aankleding van uw poppenhuis
Creatieve materialen en sieraad materialen. Feberge eieren materialen voor het maken van je eigen fairygarden huisjes
Eigen gemaakte aangeklede poppen, Marie Antoinette, gelaarsde katten, aapjes, beren, katjes, gansjes en brocante spulletjes.
Tumdee Dollshouse Miniatures is fabrikant en leverancier van een breed scala aan poppenhuis producten. Denk hierbij aan eten, bakkers producten, glas, doe-het-zelf meubelen, keramiek, tuinartikelen, fruit en groenten, bloemen, lichten en toonbanken. Tumdee Dollshouse Miniatures are Suppliers and Manufacturers of a wide range of Dolls House Miniatures including Food, Bakery, Glass, DIY, Furniture, Ceramics, Garden Items, Fruit and Vegetables, Packets, Flowers, Lights and Shop Counters.      
Vlinderkoudporselein en toebehoren, borduurpakketjes en gereedschapjes voor de miniaturist
Garen, breinaalden, miniaturen, poppenhuispopjes en kleding