Poppenhuis miniaturen

A Second Life

Verkoop van poppen, poppenkleding en accessoires
Aat Oukes is specialist in nostalgische keukenspulletjes.

Agnes van der Voorden

Antieke en zilveren miniaturen. Poppenhuis accessoires.

An's Creatiek

Verkoop van poppenkleding

Anja's Handwerkatelier

Verkoop van handwerkbenodigdheden en eigen merk borduur, brei- & haakpakketten ten behoeve van de poppenhuisbobby.

Ans Luster

Mevrouw Luster heeft geen winkel of webshop maar zij maakt graag poppenhuis meubeltjes. In het verleden heeft zij veel voor  P&M gedaan waardoor zij een grote verzameling heeft, dit verkoopt zij op de beurs. Door moderne producten aan te bieden hoopt zij jongeren erbij te betrekken.  
Nostalgie - een verlangen naar het verleden. Artofmini.com houdt van het ideaal van deze vervlogen tijden en dit weerspiegelt zich in de prachtige miniaturen die zij produceren. Of wilt u uw een eigen droomwereld creëren? Veel is mogelijk bij Artofmini.com en zij helpen u graag. U ziet veel kleine scènes, hoort u veel verhalen, uw fantasie wordt geprikkeld en er zijn natuurlijk talloze bijzondere poppenhuis miniaturen. Tevens is er een groot assortiment in laser gesneden en papieren kits van eigen ontwerp in verschillende stijlen: vintage, shabby, Victoriaans, Gregoriaans, Frans, chique ed. Ervaar de luxe van vervlogen tijden en laat u inspireren door het assortiment en de getoonde voorbeelden. Artofmini.com: Absoluut een bezoekje waard!
Ons beurs-assortiment bestaat uit tinnen bouwpakketjes en miniaturen van Phoenix en Mini Mundus. Tevens verlichtingsmateriaal en lampen alsmede diverse poppenhuis-artikelen.

Bellamini & Mini.huisjenr32

Pauline van Bellamini & Debbie van Mini.huisjenr32 verkopen hun eigen ontworpen 3D geprinte en handgemaakte miniaturen voor het moderne poppenhuis.

    Voor meer sfeer; check hun Instagram. Bellamini: https://www.instagram.com/bellamini.nl/ Mini.huisjenr32: https://www.instagram.com/mini.huisjenr32/

Bibian's

Verkoop van fineer en andere bouwmaterialen. Miniaturen uit eigen werkplaats.  
Poppenhuis miniaturen

CreaDecoParty

Hobby artikelen en materialen, stoffen, doop- en trouwjurken, miniaturen, günzel poppen, poppenhuis meubeltjes, poppenkleding        

De Kleine Pimpelmees

Verkoop van poppenhuis miniaturen en fimo etenswaren

De Minimakelaar

De Minimakelaar heeft verschillende modules om zelf uw eigen poppenhuis samen te stellen. Alles is eenvoudig te combineren. Met unieke nieuwe ontwerpen en producten proberen zij een nog breder aanbod te leveren. Denk dan aan bijvoorbeeld oud Hollandse gevels.

De Poppen- en Berendokter Jan Kalsbeek

Bij de stand van Jan Kalsbeek kunt u terecht voor reparatie en restauratie van oude en antieke poppen en beren. Ook hopeloze gevallen worden onzichtbaar gerepareerd!
Verkoop van handgemaakte miniaturen
een kleine wereld   Als fairy garden specialist heeft Een Kleine Wereld alles in huis om sprookjes- en magische taferelen tot leven te brengen. Fairy doors, fairy huisjes en accessoires. Natuurlijk ontbreken fairies, trollen, kabouters, pixies en magische dieren bij ons niet! Een fairy garden maak je met natuurlijk, levend of gedroogd materiaal buiten in de tuin of balkon, binnen, in potten, kistjes of waar je ook maar wilt. Eindeloos veel plezier in je eigen fantasiewereld.        

Gerrie La Lau- demonstratie en workshop

Bij de kramen van Gerrie la Lau worden demonstraties gegeven. Hier kun je zien wat er mogelijk is met koudporselein. De inhoud van de workshop die zij aanbiedt volgt z.s.m.  

Glaskunst in Miniaturen

Verkoop van diverse miniaturen

Groot in Mini

Miniaturen uit eigen atelier, keramiek, taarten en doe het zelf materialen

Grote Kleine Wereld

Grote collectie Petite Properties 1/48. Collectie 1/144 met bijpassende kasten in 1/12. Rozen, porselein en diverse

Gweaneth's Dream

Poppenhuis miniaturen en haakwerk uit eigen atelier, speciaal modelbouwgereedschap
Een indicatie van het assortiment; zij hebben houten latjes, ramen, verf, breiwol, lapjes stof, lintjes, hoedenstro, gereedschap, verf, penseeltjes en een breed assortiment behang. Ook complete bouwpakketten voor meubeltjes en poppenhuizen en een ruime keuze aan meubeltjes en bijzondere miniaturen. Kortom: alles om poppenhuis of kijkkastje van buiten en van binnen in te richten en te verfraaien.

Het muizenholletje

Poppenhuis miniaturen
Stenen, tegels, dakbenodigdheden, miniaturen, bouwelementen

Hobbyboutique Monique

Hobbyboutique Monique is een hobbywinkel in Enschede waar ze service hoog in het vaandel hebben staan. Alles op het gebied van poppenhuis spullen
Miniaturen en poppenhuisknutselmateriaal, met als specialiteit blank houten kralen en ministof.

In Het Poppenhuis/Iriginals

Diverse pandjes en doe-het-zelf kits van Iriginal.
Miniatuurbloemen en -planten, pakketten voor het maken van bloemen en planten, zijden lint, stofjes

Jogchum Snoek

Poppenhuizen & miniaturen.

Jolanda's Miniaturen

Handgemaakte brocante en vintage meubels en miniaturen

Jolly Dolls

Verkoop van poppen en toebehoren

Kees & Ineke van Hameren

Poppenhuis meubeltjes, dakpannen, latjes en kijkkasten.

Klein meubelparadijs

Ik maak poppenhuismeubeltjes op schaal 1:12 en 1;24 De meubeltjes zijn blank en gekleurd Het zijn meubels voor alle soorten kamers zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer en ook nog babykamer.
Hand gemaakte meubeltjes schaal 1:12 en schaal 1:24
Littledreamhouse heeft de meest uit één lopende miniaturen om uw poppenhuis naar eigen smaak mee in te richten. Daarnaast leveren zij alle bekende merken poppenhuizen, maar ook mooie poppenhuizen uit eigen werkplaats. Hun uitgebreide assortiment verlichtingen geeft u de mogelijkheid om uw poppenhuis die speciale sfeer te geven.

Loft 1/12- moderne miniaturen

Moderne miniaturen: meubels en decoratie, lampen en planten. Origineel, betaalbaar en gemaakt in eigen werkplaats.
Verkoop van allerlei soorten miniaturen
Verkoop van Laserville Miniaturen. Gelaserd in 1/12, 1/24 en 1/48  

Mevr. D. C. v.d. Bunt

Verkoop van miniaturen en miniatuur popjes
Mini-Wonders is gespecialiseerd in verlichting en bouwmaterialen voor het poppenhuis en kijkkastkamers. Daarnaast bieden zij een groot assortiment meubelen en poppenhuisminiaturen. Zij zijn aanwezig met een uitgebreide collectie poppenhuisverlichting van Wonham, Streets Ahead, Vega Mini, Poppenhuislicht en Cir-Kit. Verlichting voor zowel 1:12 als 1:24 en natuurlijk de nieuwste LED lampen.
MINIDOOR verkoopt hoofdzakelijk POPPENHUISMINIATUREN 1:12 en beschikt over een grote diversiteit aan WORKSHOPPAKKETJES. Ook zijn er diverse handwerk-artikelen voor de miniatuurhobby verkrijgbaar, waaronder oa. diverse lapjes stof, kantjes, zijde lint in 4 maten, bandjes, knoopjes en borduurzijde.

My Miniature World- Jinjutha Pongpat

Accessoires voor poppenhuizen, miniatuur eten, bloemen en  keramisch

My Thai miniaturen

Verkoop van Aziatische miniaturen & handgemaakte bloemstukken
Verkoop van poppenhuis-miniaturen en (natuurlijke) hobbymaterialen
Verkoop van miniaturen uit de bloemsierkunst, bomen en d-h-z materialen/pakketten
Handgemaakte Poppenhuis miniaturen uit eigen atelier waaronder veel baby producten, bad en body artikelen.
Handgemaakte miniaturen in brocantestijl en onderdelen van minitaturen.

R & J Miniaturen Speelkwartier

Breng een bezoek aan R en J Miniaturen speelkwartier voor handgemaakte Miniaturen. Je vindt hier speelgoed, Dames producten, Strand, Beatrix potter en nog veel meer uit eigen atelier.

Regina Bosch

Verkoop van miniaturen, kant, schilderijtjes, kralen, poppen, poppenkleding en schoenen, barbie mattel en verzameling retro spullen.

Reneeltje

Handgemaakte miniaturen uit eigen atelier

Rinus & Lony

Verkoop van miniatuur chinees en bamboo meubeltjes
Gevarieerde collectie miniaturen, van onder andere klein meubelen, tuindecoratie, parfum display. Alles uit eigen atelier
Verkoop van Brick Compound, materialen, meubels, miniaturen, behang en nog veel meer.

We manufacture and supply a range of quality, UK hand built, dolls houses, and dolls house kits in 1:12th scale. Based in the historical market town of Liskeard in Cornwall our modern workshop utilises the latest computer controlled CNC routing technology.

  Wij produceren en leveren een assortiment van kwaliteit (UK handgemaakt)  poppenhuizen en poppenhuis onderdelen in schaal 1: 12. Gebaseerd op de historische marktstad Liskeard in Cornwall, maakt onze moderne werkplaats gebruik van de nieuwste computergestuurde CNC-technologie

The Mini Factory

Alles voor de aankleding van uw poppenhuis, etenswaar zoals koek, snoep, fruit. Boekjes, vijvers, kippen en konijnen, hokken, voileres en nog veel meer. Kom maak kijken, wij staan voor u klaar.

The world of art and craft.nl (en Workshop)

Creatieve materialen en sieraad materialen. Faberge eieren,  materialen voor het maken van je eigen fairygarden huisjes. Tevens verzorgt Vincent een workshop. Zodra de inhoud bekend is van de workshop volgt de informatie
Zelfgemaakte aangeklede popjes & diertjes, nu ook als zelf maak pakketten
Tumdee Dollshouse Miniatures is fabrikant en leverancier van een breed scala aan poppenhuis producten. Denk hierbij aan eten, bakkers producten, glas, doe-het-zelf meubelen, keramiek, tuinartikelen, fruit en groenten, bloemen, lichten en toonbanken. Tumdee Dollshouse Miniatures are Suppliers and Manufacturers of a wide range of Dolls House Miniatures including Food, Bakery, Glass, DIY, Furniture, Ceramics, Garden Items, Fruit and Vegetables, Packets, Flowers, Lights and Shop Counters.      

Van der Waal, C.P.

Poppenhuis, meubeltjes, kaarten.
Verkoop van koudporselein, diverse gereedschappen en borduurpakketjes. Tevens wordt er gedemonstreerd (als de drukte aan de kraam het toelaat) hoe koudporselein werkt,  
Garen, breinaalden, miniaturen, poppenhuispopjes en kleding