Overnachten

In de directe omgeving van De Broodfabriek bevinden zich diverse hotels waar u kunt overnachten.
Reserveer bij Hotel de Platelaan of Worldh otel Grand Winston en geniet van een korting.

Bastion Deluxe Hotel

Bastion Hotel Den Haag/Rijswijk ligt op loopafstand van De Broodfabriek en biedt een 24 uurs receptie, comfortabele kamers en een uitgebreide keuze van gerechten van de à la carte kaart in het sfeervolle restaurant. Klik hier voor meer informatie.

Best Western Plus Grand Winston

Het moderne hotel Best Western Plus Grand Winston ligt op steenworp afstand van De Broodfabriek in Rijswijk. Best Western Plus Grand Winston biedt standhouders van De Broodfabriek een speciale kamerprijs aan. Neem hiervoor contact op met De Broodfabriek zodat wij u de juiste gegevens kunnen verschaffen voor het boeken van uw kamer.

Hotel de Plataan

Hotel de Plataan is een gezellig, milieuvriendelijk hotel midden in de binnenstad van Delft, op loopafstand van meerdere gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. Voor bezoekers en deelnemers van beurzen van De Broodfabriek, biedt Hotel de Plataan 10% korting op een overnachting met ontbijt. Kijk hier voor meer informatie.

Shanghai Hotel Holland

Shanghai Hotel Holland ligt binnen 10 minuten rijden van De Broodfabriek. Dit nieuwe hotel biedt in totaal 73 kamers en suites die allen een traditionele Chinese style hebben met Westerse accenten. Kijk voor meer informatie hier.