COVID-19 Maatregelen tijdens de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1,5 meter afstand onder, bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen.

  1. Tijdsblokken: Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag. Tijdsblok A, 10:00 – 13:00 uur. Tijdsblok B, 14:00 – 17:00 uur.
  2. Maximum aantal bezoekers per tijdsblok: Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen.
  3. Ticketverkoop bezoekers: De ticketverkoop is enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen.
  4. Gezondheidscheck: Bij de entree van De Broodfabriek wordt een ieder gewezen op de geldende protocollen, huisregels en de gezondheidscheck. Bezoekers met gezondheidsklachten worden verzocht naar huis te gaan.
  5. Indeling beursvloer: De gangpaden tussen de beurs-stands zijn extra breed opgezet, zodat er voldoende ruimte is om elkaar te passeren.
  6. Inrichten beurs-stand: exposanten worden verplicht de standplaats op een dusdanige manier in te richten waarbij 1,5 afstand met de bezoeker gewaarborgd is.
  7. Hygiëne: Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig voor het reinigen van de handen.
  8. COVID-19 Preventiemedewerker: Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

Heeft u vragen? Stel deze gerust via poppenhuizen@de-broodfabriek.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen u graag verder!