Maatregelen tijdens de beurs

17 september 2021 08:00 uur

Op 16 & 17 oktober 2021 staat de eerstvolgende editie van de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs gepland. Afgelopen jaar hebben wij in oktober een zeer succesvolle beurs kunnen organiseren met een uitgebreid COVID-19 protocol. Ook aankomende editie zullen wij er weer alles aan doen om op een veilige manier samen te komen.

Op deze pagina beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent Corona en de beurs. Vanaf 25 september mogen doorstroomlocaties zoals de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs weer meer mensen toelaten. Ook hoeven wij geen Coronacheck te doen bij de entree van de beurs. Blijf deze pagina in de gaten houden, zodra er nieuwe informatie beschikbaar is plaatsen wij dit hier.

Heeft u vragen? Stel deze gerust via poppenhuizen@de-broodfabriek.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen u graag verder!

Gaat de beurs door?

Ja, de beurs gaat door.
De Broodfabriek is een doorstroomlocatie, deze locaties worden uitgezonderd van de huidige maatregelen voor evenementen.

1.5m afstandregel

De verplichte 1,5m afstandsregel vervalt per 25 september. Wel blijft het advies de afstand te bewaren.

online ticketverkoop

Wij raden aan om vooraf je ticket aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. Klik bovenaan op deze pagina op "Online tickets"

is een MONDKAPJE verplicht?

Per 26 juni 2021 is het niet langer verplicht om op publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit mag natuurlijk wel!

horeca

Onze horecapunten zijn tijdens de beurs voor iedereen geopend voor het afhalen van eten en drinken. Om plaats te nemen op een van onze terrassen moeten wij om een geldige QR code vragen via de CoronaCheck app.

geen vaccinatie- of negatieve testbewijs nodig

Doorstroom locaties zijn op dit moment uitgesloten van de maatregelen voor evenementen. Er is daarom ook heem er geen negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs nodig. Uiteraard vragen wij je om thuis te blijven bij Corona gerelateerde klachten.

ruim opgezette beursvloer

De plattegrond wordt extra ruim opgezet , zodat er voldoende ruimte beschikbaar is op de beursvloer en in de gangpaden

COVID-19 Preventiemedewerker

Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

Luchtventilatie

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.