Maatregelen tijdens de beurs

17 januari 2022  09:30 uur

Na een succesvolle editie van oktober 2021 keken wij uit naar wederom nog een mooie editie van de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs. Helaas kunnen wij u nu geen positief nieuws brengen want naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn er geen versoepelingen aangekondigd voor de cultuur/evenementensector. Met pijn in ons hart is daarom besloten de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs van 12 & 13 februari 2022 te annuleren. 

Wij zullen positief vooruit kijken en binnenkort gaan starten met de voorbereidingen voor de najaar editie van de beurs. De datum kunnen wij al bekend maken aan u en dat is 8 & 9 oktober 2022. Schrijf deze datum alvast in uw agenda en laten wij hopen dat het tegen die tijd een geweldige beurs wordt waar velen naar uit kunnen kijken.   

Gaat de beurs door?

Nee, helaas gaat de editie van 12 & 13 februari 2022 niet door. De versoepelingen naar aanleidingen van afgelopen persconferentie gelden niet voor de cultuur en evenementensector. Wij hebben daarom besloten deze editie te annuleren.

geen vaccinatie- of herstelbewijs? Laat u gratis testen voor toegang

Laat u testen op het coronavirus, indien u niet gevaccineerd of herstelt ben. Is de uitslag negatief? Dan krijgt u een geldig coronatoegangsbewijs. Maak een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via https://www.testenvoortoegang.org/.

1.5m afstandregel

Tijdens de beurs hanteren wij de de 1,5m afstandsmaatregel. De plattegrond wordt extra ruim opgezet , zodat er voldoende ruimte beschikbaar is op de beursvloer en in de gangpaden.

is een MONDKAPJE verplicht?

Ja. De overheid geeft aan dat bij het verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs geldt het dragen van een mondkapje verplicht is.

online ticketverkoop

Wij raden aan om vooraf je ticket aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. Klik bovenaan op deze pagina op "Online tickets"

COVID-19 Preventiemedewerker

Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

horeca

Onze horecapunten zijn tijdens de beurs voor iedereen geopend. Wij hopen t.z.t. meer duidelijkheid te kunnen geven of dit alleen een afhaalmogelijkheid is of dat het terras geopend is.

Luchtventilatie

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.