Doe mee met de Moederdag wedstrijd en win leuke prijzen!

 

Voor deze editie van de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs kun je meedoen aan een speciale wedstrijd. De beurs vindt plaats op 13 en 14 mei en valt daarom op een bijzondere dag, namelijk MOEDERDAG!

 

Wat is de bedoeling?

Voor de wedstrijd is het de bedoeling dat je een scene creëert wat voor jezelf een belangrijk of leuk moment is met jouw (schoon)moeder, oma, tante of moederfiguur. Dit mag van alles zijn zolang het maar jouw moederfiguur in de hoofdrol heeft!

Het is de bedoeling dat je de creatie zelf op vrijdag 12 mei 2023 of zaterdag 13 mei 2023 voor 10.00 uur aflevert in De Broodfabriek in Rijswijk. In ruil voor uw deelname krijg je bij het brengen van de creatie twee gratis toegangstickets voor de beurs op zaterdag of zondag.

Tijdens de beurs zullen wij de creaties tentoonstellen en krijgen alle bezoekers de kans om te stemmen op hun favoriete creatie. De favoriete creatie zal de week erna bekend worden gemaakt en de winnaar zal een mail ontvangen met de gewonnen prijs!

 

De voorwaarden

  • De scene heeft een maximale afmeting van 30x30x30 cm;
  • De scene is zelf gemaakt;
  • De creatie wordt afgeleverd op vrijdag 12 mei 2023 of zaterdag 13 mei 2023 voor 10.00 uur bij De Broodfabriek in Rijswijk;
  • Wees creatief!

 

Wat kun je winnen?

Wat je precies kan winnen is nog een verassing! Er kan wel vast worden dat er meerdere leuke prijzen te winnen zijn.

 

Hoe kan je meedoen?

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Schrijf je dan nu in via de volgende link! https://poppenhuizenbeurs.nl/kaartverkoop/

 

Wij hopen jou met je creaties op 12, 13 en 14 mei te zien in De Broodfabriek in Rijswijk!