Beursinformatie

Hieronder treft u alle belangrijke informatie aan voor komende beurs. Lees dit goed door en leef de regels na.

De Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs wordt aankomende editie gehouden in Bakkerij 2. In Bakkerij 1 vindt dit weekend de Pasar Malam plaats.
Dit betekent dat de op- en afbouw plaats gaat vinden via P2. Let wel, P2 wordt gedeeltelijk gebruikt door twee partijen. De parkeermogelijkheden zijn hierdoor beperkt.

Opbouwtijden:

 • Vrijdag 3 november 2023: 14:00-19:00 uur 
  Waar:
  Laad- en losterrein P2  aan Volmerlaan 12.
 • Zaterdag  4 november 2023: 08:00 – 09:45 uur.
  Waar:
  Laad- en losterrein P2  aan Volmerlaan 12.
  Uw auto kan niet blijven staan.
  Borg: Laden en lossen op P2 tegen een contante borgsom van € 20,-. Voor zowel een aanhangwagen als voor de auto vragen wij een borgsom van €20,00 omdat beiden voor 09:45 uur van het terrein af moeten. Hiervoor ontvangt u een borgkaart van de parkeermedewerker. De borgsom wordt teruggekeerd wanneer u vóór 09:45 P2 verlaat. Houd er s.v.p. rekening mee dat de parkeermedewerker geen geld kan wisselen. Om oponthoud bij het laad- en losterrein te voorkomen verzoeken wij u de contante borgsom van € 20,- gereed te hebben.
 • Zondag 5 november 2023: 09:00-09:45 uur
  Waar:
  Laad- en losterrein P2  aan Volmerlaan 12.
  Uw auto kan niet blijven staan.
  Borg: Borgsysteem is hetzelfde als zaterdag.
  In de omgeving rondom De Broodfabriek is er voldoende gratis parkeergelegenheid, ook kunt u gratis gebruik maken van parkeergarage P1 (Van Gijnstraat 16, Rijswijk).

Afbouwtijden:

 • Zaterdag  4 november na 17:00 uur
  Waar: 
  Laad- en losterrein P2  aan Volmerlaan 12.
 • Zondag 5 november na 17:00 uur tot 20:00 uur
  Waar: 
  Laad- en losterrein P2  aan Volmerlaan 12.

Deelnemersbandjes
De deelnemersbandjes ontvangt u bij binnenkomst via P2 tijdens de opbouw op vrijdag of op zaterdagochtend. Gezien wij de veiligheid van onze gasten en producten hoog in het vaandel hebben staan, willen wij goede controle hebben op wie er in- en uitlopen. Meld u dus bij binnenkomst bij de deelnemersingang en ontvang direct de polsbandjes. Daarnaast wordt er streng gecontroleerd bij de kaartcontrole, draag hem dus bij u wanneer u de hal verlaat. Polsbandjes dient u om uw pols te dragen en niet los bij u te hebben.

Deelnemersingang zaterdag en zondag
De deelnemersingang voor exposanten is te vinden via laad- en losterrein P2. Deze is tijdens beursdagen geopend tot 09:45 uur.

Heeft u al opgebouwd? De hoofdingang opent voor exposanten op: Zaterdag en zondag om 9:00 uur.
Let op! Hier dient u bij binnenkomst uw polsbandje te laten zien. Zonder polsbandje wordt u via de hoofdentree niet toegelaten en moet u omlopen naar P2.

Rolcontainers
Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk om een rolcontainer te gebruiken voor het in- en uitladen van uw goederen. Deze rolcontainers zijn verkrijgbaar bij de ingang voor de standhouders.
Wij verzoeken u vriendelijk de rolcontainer na gebruik weer buiten terug te zetten. De rolcontainers mogen tijdens openingstijden van de beurs niet in de beurshal blijven staan. Er is materiaal aanwezig waarmee u desgewenst de karren zelf kunt reinigen.

Kramen
De afmeting van de kramen is 3 x 1 meter. Alle kramen zijn overkapt met rode luifeltjes. Indien u iets aan/achter de kraam wilt bevestigen dient dit met klemmen te gebeuren. Gebruik van nietjes, spijkertjes, plakband etc. is NIET toegestaan. De kramen zijn niet afgerokt. U dient zelf een kleed voor op de kraam mee te nemen, zorg ervoor dat het kleed aan de grond (of 10cm vanaf de grond) reikt aan de voorkant. Dit komt de uitstraling van de beurs ten goede en voorkomt dat de bezoekers uw dozen/kratten met voorraad kunnen zien.

Uitbouwen

Het is niet toegestaan uit te bouwen naast je kraam en voor je kraam.  Tevens is het niet toegestaan bezoekers achter je kraam te laten.

Stoelverhuur
Vooraf gereserveerde stoelen kunt u ophalen op zaterdag bij het horecapunt.  Indien u geen stoelen vooraf heeft gereserveerd, zijn deze tegen contante betaling te huur bij het horecapunt tussen 09:00 – 9:30 uur. Of gedurende de dag bij de beursorganisator. Huurprijs € 5,00.

Horeca
Gedurende de opbouwdag op vrijdag is er gratis koffie en thee verkrijgbaar voor exposanten. Op zaterdag en zondag kunt u bij het Horecaplaza terecht voor het kopen van  o.a. broodjes, snacks, zoetigheid en dranken . Op de beursvloer zelf is geen horecagelegenheid.

Parkeren en parkeergarage P1
In de omgeving rondom De Broodfabriek is voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens kunt u gratis parkeren in de parkeergarage tegenover De Broodfabriek P1. De ingang van deze garage vindt u aan de van Gijnstraat 16.

Opslag/Schade
Mits afgedekt kunt u van vrijdag t/m zondag uw spullen laten staan. De Broodfabriek is echter niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging voor, tijdens of na de beurs. Ook zal de standhouder nimmer enige schadevergoeding of restitutie van de huursom kunnen eisen bij algemene overmacht of indien het gehuurde door brand of welke oorzaak ook geheel of ten dele onbruikbaar wordt, of indien men genoodzaakt is de beurs te moeten sluiten.

Afval
Het is ten strengste verboden om afval achter te laten op de kraam. Niet verkochte goederen dient u mee te nemen. Afval dient u zelf te deponeren in de daarvoor bestemde bakken op het laad- en los terrein (P2). Bij niet naleving wordt u € 25,- servicekosten in rekening gebracht.

Huisdieren
Het is ten strengste verboden huisdieren in de hal toe te laten.

Betaling
Het is niet mogelijk om uw factuur op de beurs te betalen. Wanneer er niet vooraf is betaald, heeft u geen toegang tot de beurs.

Muziek
Het is niet toegestaan om eigen muziek te draaien tijdens de beurs.

Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving naar de Broodfabriek.

We gaan er weer een prachtige editie van maken op 4 & 5 november 2023. Mochten er vragen zijn, neem dan zeker even contact op. Tijdens het beursweekend is de organisatie te bereiken op 06-23507171

Met vriendelijke groet,

De organisatie