't Tafereeltje

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.tafereeltje.com/
poppenhuisminiaturen nieuw laserpakketjes

A Second Life

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
Het is genieten van een verzameling die met zoveel liefde en passie tot stand is gekomen. Prachtige poppen die stuk voor stuk mooi staan te zijn. Ze geven uw kamer de allure van vroegere tijden.

AatOukes

Decoratie, meubelen en verlichting
http://aatoukes.nl/
Aat Oukes is specialist in nostalgische keukenspulletjes

Agnes van der Voorden

Decoratie, meubelen en verlichting
Antieke en zilveren miniaturen. Poppenhuis accessoires.

An's Creatiek

Poppen & beren Stoffen
Grote collectie 1/144. En nieuw in het assortiment 1/48, zowel kits voor een huis. Ook 1/48 gelazerd kits in karton en hout voor de meubels.

Anja's Handwerkatelier

Anja's Handwerkatelier is gespecialiseerd in de verkoop van handwerkbenodigdheden voor breien, haken, borduren, punchen, knopen en kantklossen en de benodigde fournituren voor de poppenhuishobby schaal 1:12. Daarnaast verkopen wij ook poppenhuisminiaturen en diverse doe-het-zelf materialen om een poppenhuis te bouwen.

Ans Luster

Decoratie, meubelen en verlichting
Mevrouw Luster heeft geen winkel of webshop maar zij maakt graag poppenhuis meubeltjes. In het verleden heeft zij veel voor  P&M gedaan waardoor zij een grote verzameling heeft, dit verkoopt zij op de beurs. Door moderne producten aan te bieden hoopt zij jongeren erbij te betrekken.  

Antiek kant van Doortje

Stoffen
Antiek kant/meubeltjes/P&M bladen/divers klein materiaal/doosjes

Arjen Spinhoven Miniaturen

Decoratie, meubelen en verlichting
http://arjenspinhoven.nl/
Arjen Spinhoven Miniaturen staat garant voor service, levensecht en kwaliteit. Al zijn miniaturen zijn door mij zelf ontworpen en geproduceerd. U kunt bij hen terecht voor klassiek en hedendaags design. U vindt miniaturen in schaal 1:12, 1:24, 1:48  en 1:144 in de collectie. De meeste miniaturen zijn bouwpakketten. Op verzoek kan hij deze kant en klaar leveren.

Art of Mini

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting Mens & dier
http://www.artofmini.com/
Nostalgie - een verlangen naar het verleden. Artofmini.com houdt van het ideaal van deze vervlogen tijden en dit weerspiegelt zich in de prachtige miniaturen die zij produceren. Of wilt u uw een eigen droomwereld creëren? Veel is mogelijk bij Artofmini.com en zij helpen u graag. U ziet veel kleine scènes, hoort u veel verhalen, uw fantasie wordt geprikkeld en er zijn natuurlijk talloze bijzondere poppenhuis miniaturen. Tevens is er een groot assortiment in laser gesneden en papieren kits van eigen ontwerp in verschillende stijlen: vintage, shabby, Victoriaans, Gregoriaans, Frans, chique ed. Ervaar de luxe van vervlogen tijden en laat u inspireren door het assortiment en de getoonde voorbeelden. Artofmini.com: Absoluut een bezoekje waard!

Ashtown

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.ashtown-blog.nl/
Ashtown is een vrije vertaling van 'Jiskestèd' (Idskenhuizen) en in 1989 begonnen als ambachtelijk beelden gieterij van traditionele kerstgroepen en beelden uit de jaren 1950/ 1960. Sinds 2008 is er een webshop en is het bedrijf inmiddels uitgebreid met een uniek assortiment  accessoires, verlichting en decoratie. De exclusieve keuze aan bouwmateriaal, miniaturen en benodigdheden maken het mogelijk om creatieve modelbouw - landschappen en diorama's te creëren.

Atelier Bibian's

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.poppenhuis.com/nl/
De grootste speciaalzaak in Limburg. U vindt nagenoeg alles op het gebied van huizen, meubeltjes, miniaturen, verlichting, gereedschap en bouwmaterialen in schaal 1:12 en 1:24 en nog kleiner. Tevens hebben zij een uitgebreide collectie Racebanen en modelbouwartikelen voor jong en oud. Met bekende merken zoals Reutter , Aztec , Phoenix , Warwick , Caco , Dieter Dorsch , The Dollshouse Emporium , Falcon , Berka , Midwest , Carrera , Kyoscho , Schöler etcetc.

Atelier de ooievaar

Decoratie, meubelen en verlichting
Handgebreide miniaturen, breipatronen en breiaccessoires.

Atelier Little Magic

Decoratie, meubelen en verlichting
Poppenhuisminiaturen - JACOMINIS KITS

Atelier Valkenbos

Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.ateliervalkenbos.com/webwinkel/
Ons beurs-assortiment bestaat uit tinnen miniaturen en bouwpakketjes van Phoenix/Warwick alsmede een kwalitatief uitmuntend electriciteitssysteem en de poppenhuislampjes van MiniLux. Ook aanbieding-grabbelmandjes met de meest uiteenlopende poppenhuisspulletjes en meubeltjes tegen zeer gunstige prijzen.

Bindels Ornaments

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.bindelsornaments.nl/
Bindels Ornaments verkoopt allerlei metalen ornamenten, die speciaal geselecteerd zijn voor de poppenhuizen en miniaturen hobby. Deze ornamenten kunnen dienen als onderdelen voor kroonluchters, lampen, kandelaars, fotolijstjes, parfumflesjes en noem maar op. Daarnaast vindt u bij Bindels Ornaments kristallen kralen, kits om miniaturen te maken en kaarslampjes.

Bode, J.T.

Decoratie, meubelen en verlichting

Boetiek de JoJo

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
Poppen, beren en poppenhuizen & miniaturen

Bregje handgeknoopte tapijtjes

Decoratie, meubelen en verlichting

ChocoZoenen Vaniza

Clini Clowns - Goed doel

Iedere editie bieden wij plaats aan een goed doel, deze editie is dat de Clini Clowns.

Cora's Cottage

Decoratie, meubelen en verlichting

D. v.d. Bunt

Daniëlle Design / Joossen Miniaturen

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
Exclusief aangeklede poppen en meubels

De Hobbyshop

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting
www.dehobbyshop.nl/
Sinds een jaar of 10 zijn wij aanwezig op de beurs in Rijswijk. Ons assortiment bestaat uit divers “doe het zelf” materiaal voor al uw creatieve miniatuur projecten. Voor het maken van miniatuur bloemen en planten bent u bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment zelfmaakpakketjes is er voor iedereen wel wat te vinden in schaal 1:12, 1:24 en 1:48. Tevens verkopen wij materiaal om op een unieke en eenvoudige manier zelf uw poppenhuis van prachtig glas in lood te voorzien.

De Kleine Poppenkast

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
https://www.dekleinepoppenkast.nl/
Stella Bernecker is eigenaresse van “De kleine Poppenkast” en berenmaakster onder het label “Bernie Bears & Friends”.

De Kroonluchter

Decoratie, meubelen en verlichting
De Kroonluchter is hét adres voor Swarovski kristallen kroonluchters, wandlampen, blakers, brocante lampen, doe-het-zelfpakketjes voor lampen, onderdelen en mode-accessoires.

De Locloods

Decoratie, meubelen en verlichting
http://delocloods.nl/
Boeken over poppenhuizen en poppen. Een compleet assortiment PROXXON gereedschap en poppenhuis miniaturen en poppen.

De Minimakelaar

Decoratie, meubelen en verlichting
De Minimakelaar heeft verschillende modules om zelf uw eigen poppenhuis samen te stellen. Alles is eenvoudig te combineren. Met unieke nieuwe ontwerpen en producten proberen zij een nog breder aanbod te leveren. Denk dan aan bijvoorbeeld oud Hollandse gevels.

De Zilveren Engel

Decoratie, meubelen en verlichting
Miniaturen en poppenhuisknutselmateriaal, met als specialiteit blank houten kralen en ministof

Een Kleine Wereld

Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.eenkleinewereld.nl/Presta/
Als fairy garden specialist heeft Een Kleine Wereld alles in huis om sprookjes- en magische taferelen tot leven te brengen. Fairy doors, fairy huisjes en accessoires. Natuurlijk ontbreken fairies, trollen, kabouters, pixies en magische dieren bij ons niet! Een fairy garden maak je met natuurlijk, levend of gedroogd materiaal buiten in de tuin of balkon, binnen, in potten, kistjes of waar je ook maar wilt. Eindeloos veel plezier in je eigen fantasiewereld.

Grote Kleine Wereld

Decoratie, meubelen en verlichting
Grote collectie 1/144 en nieuw in ons assortiment 1/48 zowel kits voor een huis. Ook 1/48 gelazerd kits in karton en hout voor de meubels.

Gweaneth's Dream

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.easywebshop.com/gweaneth
Alles op het gebied van meubels, dekens & vloerkleden, materialen en gereedschappen

Het Behouden Huis

Decoratie, meubelen en verlichting Stoffen
http://www.hetbehoudenhuis.nl/
Een indicatie van het assortiment; zij hebben houten latjes, ramen, verf, breiwol, lapjes stof, lintjes, hoedenstro, gereedschap, verf, penseeltjes en een breed assortiment behang. Ook complete bouwpakketten voor meubeltjes en poppenhuizen en een ruime keuze aan meubeltjes en bijzondere miniaturen. Kortom: alles om poppenhuis of kijkkastje van buiten en van binnen in te richten en te verfraaien.

Hobbyboutique Monique

Decoratie, meubelen en verlichting Mens & dier Poppen & beren
https://www.hbmonique.nl/
Hobbyboutique Monique is een hobbywinkel in Enschede waar ze service hoog in het vaandel hebben staan. - Een grote collectie hobbyartikelen, zoals verf, fimo en lijmen. - ze zijn gespecialiseerd in poppenhuis miniaturen voor verzamelaars en hobbyisten. We leveren onder ander Streets Ahead en Dolls House Emporium. - Daarnaast hebben ze een heel groot assortiment aan haak en breiwol. We leveren o.a. de merken Katia en Beijer en van alles wat met haken en breien te maken heeft. - Hobbyboutique Monique heeft het grootste assortiment van Nederland aan poppenogen en wiebeloogjes, dierenneuzen en zijn leverbaar in vele kleuren en maten.

In Het Poppenhuis

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.inhetpoppenhuis.nl/
Doe-het-zelf kits en pandjes van Iriginal.

Jan van den Doel

Decoratie, meubelen en verlichting Stoffen
https://www.winkelplein.nl/janvandendoel/
Miniatuur bloemen en planten + zelf maak pakketten, stofjes, lintjes, borduurpakketten en fimoproducten.

Jolanda's Miniaturen

Decoratie, meubelen en verlichting
Handgemaakte miniaturen en aangeklede meubels

Jolly Dolls

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren

Kaats-Miniaturen-Bouw

Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.kaats-miniaturen-bouw.nl/
Wij verkopen naast onze eigen produkten ook Houseworks, Streets Ahead, Bespaq, Dieter Dorsch, Créal, Chrysnbon, Mini Mundus,Bodo Hennig, Dolls House Emporium, Greenleaf,Wonham, Euro Mini, DHN, Véga, en vele bouwmaterialen! Zij zijn gespecialiseerd in het maken van  exclusieve replica's ( kopieën)van bestaande objecten op schaal. Zoals meubelen, huizen etc. Daarnaast maken zij exclusieve poppenhuizen, die niet duurder zijn dan bestaande poppenhuizen die van verschillende merken te koop zijn.

Kees & Ineke van Hameren

Decoratie, meubelen en verlichting
Poppenhuismeubeltjes blank hou.

Klein meubelparadijs

Decoratie, meubelen en verlichting
www.kleinmeubelparadijs.nl
Ik maak poppenhuismeubeltjes op schaal 1:12 en 1;24 De meubeltjes zijn blank en gekleurd Het zijn meubels voor alle soorten kamers zoals keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer en ook nog babykamer.

Little Dream House

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.littledreamhouse.nl/
Littledreamhouse heeft de meest uit een lopende miniaturen om uw poppenhuis naar eigen smaak mee in te richten. Daarnaast leveren zij alle bekende merken poppenhuizen, maar ook mooie poppenhuizen uit eigen werkplaats. Hun uitgebreide assortiment verlichtingen geeft u de mogelijkheid om uw poppenhuis die speciale sfeer te geven.

M&M Creaties

Exclusief dun leder.

Magazijn Blijdorp B.V.

Decoratie, meubelen en verlichting
https://magazijnblijdorp.nl/
Magazijn Blijdorp biedt een alles omvattend programma met gerenommeerde merken van topkwaliteit. Omdat zij sinds 1939 bestaan en meer dan 75 jaar ervaring hebben in de gereedschapsector kunnen zij dit totaalpakket aanbieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dus aarzel niet en overtuig u nu van het aanbod gereedschappen dat zij voor u geselecteerd hebben.

Melissa's Miniwereld

Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.melissasminiwereld.nl/
Melissa's miniwereld is een webwinkel gespecialiseerd in poppenhuizen en miniaturen. Onze artikelen worden in eigen atelier ontworpen en verpakt als zelf maak pakketten. U kunt onze artikelen vinden in de schalen 1:12,1:24 en 1:48. Ze zijn heel erg leuk om te maken en met een duidelijke beschrijving niet moeilijk om te doen. Inmiddels zijn de pakketjes wereldwijd bekend en worden met veel plezier gemaakt.

Mevrouw Bosman

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
Antieke poppen, beren, poppenhuizen en accessoires.

Mevrouw van Andel

Poppen & beren
Poppen en speelgoed

Mini-Wonders

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.mini-wonders.nl/
Mini-Wonders is gespecialiseerd in verlichting en bouwmaterialen voor het poppenhuis en kijkkastkamers. Daarnaast bieden zij een groot assortiment meubelen en poppenhuisminiaturen. Zij zijn aanwezig met een uitgebreide collectie poppenhuisverlichting van Wonham, Streets Ahead, Vega Mini, Poppenhuislicht en Cir-Kit. Verlichting voor zowel 1:12 als 1:24 en natuurlijk de nieuwste LED lampen.

Minidoor

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren Stoffen
MINIDOOR verkoopt hoofdzakelijk POPPENHUISMINIATUREN 1:12 en beschikt over een grote diversiteit aan WORKSHOPPAKKETJES. Ook zijn er diverse handwerk-artikelen voor de miniatuurhobby verkrijgbaar, waaronder oa. diverse lapjes stof, kantjes, zijde lint in 4 maten, bandjes, knoopjes en borduurzijde.

Mko miniaturen

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
https://www.facebook.com/marjolein.koens

Monique Plugge

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
Poppen, Poppenhuizen en Meubels, Bruids Tule, Satijnen stof & Kant, Foam Clay [bekleding van vloeren en of meubels] , beeldjes , Crea Artikelen, Mini dieren&figuren.

MW Houtkunst

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.mw-houtkunst.nl/
MW Houtkunst verkoopt houten miniaturen en kerstdecoratie afkomstig uit het Ertzgebergte in Duitsland. De miniaturen zijn verkrijgbaar in de schalen 1:12, 1:144, 1:288, 1:450 (T-Gauge) en 1:1000 en zijn ontworpen door Volker Arnold van VA-Holzkunst. Onze producten zijn als bouwpakket of kant en klaar verkrijgbaar. Mijn naam is Mark van der Wissel. Ik heb jarenlang Volker Arnold op de Nederlandse beurzen geholpen. Sinds januari 2012 neem ik de Nederlandse beurzen voor mijn rekening en Volker Arnold alle buitenlandse beurzen. De houtsoorten die wij gebruiken zijn: - Houtdikte 0,4 mm is Esdoorn, Kersen of Mansonia. - Houtdikte 0,8-3 mm is Berken.

My Thai miniaturen

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting Mens & dier
www.mgestman.nl
Bent u op zoek naar miniaturen uit Azië met name uit Thailand, dan bent u bij My Thai Miniaturen op het juiste adres. Deze miniaturen worden zelf ter plekke met zorg uitgezocht en geselecteerd. Naast het vaste aanbod van Thaise maaltijden en kookgerei zoals de wokken, heeft zij ook veel aardewerk kookpotten en de andere miniaturen.

Nalladris

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.nalladris.com/
Nalladris is sinds 2010 vooral bekend om de schitterende miniaturen. Het Nal-LED verlichtings systeem blijkt voor veel mensen een enorme uitkomst, door de eenvoud en feilloze werking. IGMA Artisan Sun Lemmens vervaardigt miniatuur kroonluchters en juwelen gemaakt van edelmetaal versierd met kristal en echte edelstenen. De workshop pakketjes van Nalladris zijn eenvoudig te maken met een geweldig resultaat. Kom gerust langs voor een praatje of advies, het team staat altijd voor u klaar!

Omgardens

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.theflowerdoll.com/omgardens/
Miniaturen uit de bloemsierkunst/bomen/ d-h-z materialen/ bouwpakketten

Onze Hobby

Mens & dier Poppen & beren

Pam's Creatieve Ideeën

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
https://www.facebook.com/Pams-Creatieve-Ideen-664624750240935/
Handgemaakte Poppenhuis miniaturen uit eigen atelier.

Pamela's D.H.C.

Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.dollshouse.nl/
Al geruime tijd knutsel ik wat af met veel van mijn vriendinnen. Zij vertelde mij dat ik een hobbywinkel moest gaan beginnen. En dat deed ik in een hoekje van de winkel van mijn man. Uiteindelijk is het nu een op zich staande winkel. Met kale poppenhuizen die je zelf helemaal kan opbouwen en inrichten van de bodem tot de schoorsteen. van woonkamer tot zolder. Inmiddels zijn we flink uitgebreid met meer hobbyspullen

PM Collectibles

PM Collectibles is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in Barbie. De collectie bestaat uit meer dan 1300 verschillende Barbie dolls. Buiten de dolls bieden zij ook een breed assortiment van Vintage Barbie, Ken en skipper kleding, accessoires en toebehoren aan.  

Pop Beer en Meer

Heidi Ott, Caco, Erna Meyer, Venne garens

Poppengijntje

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
http://www.poppengijntje.nl/shop/
Poppengijntje heeft een ruim assortiment lundy, gereedschap, electra, inrichting, poppenhuisen en kinder poppenmeubeltjes.

R & J Miniaturen Speelkwartier

Decoratie, meubelen en verlichting
Breng een bezoek aan R en J Miniaturen speelkwartier voor handgemaakte Miniaturen. Je vindt hier speelgoed, Dames producten, Strand, Beatrix potter en nog veel meer uit eigen atelier.

Regina Bosch

Poppen & beren

Rinus & Lony

Decoratie, meubelen en verlichting Poppen & beren
Miniaturen

Rolinde's Reborn Baby's

Poppen & beren
Laat ik mij even voorstellen,ik ben Rolinde en ik maak al heel veel jaren reborn Baby's. Het is mijn grootste hobby en passie om ze steeds mooier te maken en op een echte baby te laten lijken. Al mijn Reborn Baby's worden gemaakt  met de mooiste en beste materialen.Ik werk met Genesis Heath Paint en werk ze af met een laag UV lak .

Stella Que Passa

Decoratie, meubelen en verlichting
https://www.stellaquepassa.nl/
Behang, miniaturen, materialen, carpetten, brick compound etc.

The Mini Factory

Decoratie, meubelen en verlichting
Alles voor de aankleding van uw poppenhuis

Tumdee Dolls House Miniatures

Decoratie, meubelen en verlichting
http://www.tumdee-dollshouse-miniatures.co.uk/
Tumdee Dollshouse Miniatures is fabrikant en leverancier van een breed scala aan poppenhuis producten. Denk hierbij aan eten, bakkers producten, glas, doe-het-zelf meubelen, keramiek, tuinartikelen, fruit en groenten, bloemen, lichten en toonbanken. Tumdee Dollshouse Miniatures are Suppliers and Manufacturers of a wide range of Dolls House Miniatures including Food, Bakery, Glass, DIY, Furniture, Ceramics, Garden Items, Fruit and Vegetables, Packets, Flowers, Lights and Shop Counters.      

Van der Waal, C.P.

Decoratie, meubelen en verlichting

Vlinder Koudporselein

Decoratie, meubelen en verlichting
Koudporselein, toebehoren en gereedschapjes

WAM miniaturen

Bloemen & planten Decoratie, meubelen en verlichting Mens & dier
Eigen ontwerp poppenhuizen,DHZ materialen, miniatuur bloempakketten,meubels en meer

Will Werson Miniaturen

Decoratie, meubelen en verlichting Mens & dier
www.willwersonminiaturen.com
Ik ben Will Werson, ik woon met mijn man in Rotterdam. Mijn specialiteiten zijn Wicker mandjes en meubeltjes, aangeklede paspoppen in het bijzonder Schotse kleding met kilt. Ook geef ik workshops bij de betere poppenhuiswinkels in het westen en midden van Nederland. Ik hoop nog lang door te gaan met het maken van miniaturen, mijn tevreden en creatieve klanten zorgen ervoor dat ik steeds nieuwe ideeën uitwerk en steeds nieuwe miniaturen kan toevoegen aan mijn collectie.

Zus&Zo Miniaturen

"Zus&Zo Miniaturen" is een bedrijfje dat sinds enkele jaren op verschillende poppenhuisbeurzen te vinden is. Marike Schenning maakt keramiek uit eigen atelier, dat eclectisch van karakter is. Mooie basics voor het poppenhuis  dat Romantisch, Marokaans, Spaans, Aziatisch of Modern is. Fijn gedraaide potten en vazen, theepotten, kannen, borden, voorraadpotten en tagines in prachtige glazuren.