Deutsch
English
Nederlands
Nieuwsbrief
Koop kaarten
Logo

Volgende edities:

14 & 15 oktober 2017

10 & 11 februari 2018Fotobeursorganisator

Beursorganisator
Mandy van der Goes

 

De Broodfabriek

Entree

Wist je dat De Broodfabriek haar naam dankt aan de HUS bakkerij? De eerste HUS bakkerij werd geopend in 1895. Van Bakkerij tot een multifunctionele evenementencomplex!


Geschiedenis

De Broodfabriek is gesitueerd in de voormalige broodfabriek van Bakkerij Hus in Rijswijk. Decennialang werden hier vele duizenden broden, ontbijtkoeken, krentenbollen en kadetjes gebakken voor de wijde regio van Den Haag. Bekende A-merken van vroeger, zoals het King Cornbrood, kwamen hier vandaan. In het verleden werd deze locatie geëxploiteerd onder de namen Darling Market, Beurshal Haaglanden en Evenementenhal Rijswijk. Sinds 1996 vinden hier vele publieksbeurzen plaats.  

 
geschiedenis_de_broodfabriek

Beurzen- en evenementencentrum

Het complex van ruim 17.500 m2 is de afgelopen jaren omgebouwd tot een multifunctioneel beurzen- en evenementencentrum. In De Broodfabriek worden diverse thema- en vakbeurzen georganiseerd en events gefaciliteerd. Alle eigen producties (meer dan 20 per jaar) worden ondersteund door een multimediale reclamecampagne. De organisatie bestaat uit een team van beursorganisatoren, horecamedewerkers, servicemedewerkers en een facilitaire dienst. Bekijk hier de brochure van De Broodfabriek. 
 

Multifunctionele ruimten

De Broodfabriek omvat 6 grote multifunctionele ruimten die gebruikt worden voor beurzen, congressen, evenementen of personeelsfeesten. Dit zijn de volgende ruimten:
  1. Entree
  2. Hus Zaal
  3. Patria Zaal
  4. Horeca Plaza
  5. Bakkerij 1
  6. Barkkerij 2

evenementencentrum_de_broodfabrijk_locatie

Publieksbeurzen

De organisatie bestaat uit een team van beursorganisatoren, horecamedewerkers, servicemedewerkers en de facilitaire dienst. De Broodfabriek organiseert de volgende beurzen: Crea Weekend, Gothic & Fantasybeurs, Internationale Mineralenbeurs, Nederlandse Modelspoordagen, De Neuzelbeurs, Poppenhuizen-Poppen en Miniaturenbeurs, Paranormaal Alternatief, Pasar Malam Rijswijk, Patchwork en Quiltdagen en WineWeekend. 
Facebook
Twitter
Volg de www.poppenhuizenbeurs.nl op:

 

debroodfabriek_emailadres2Adres2

De Broodfabriek © 2017